Hamzalı -Gölceğiz Cumhuriyet Ortaokulu

WEB https://hamzaligolcegizcumhuriyetioo.meb.k12.tr
Adres : HAMZALI MAH. HAMZALI KÜMESİ SK. HAMZALI GÖLCEGIZ CUMHURIYET ORTA VE ILKOKULU BLOK NO 158 TEKKEKÖY / SAMSUN
VİZYON : Biz okulumuzun; öğrencilerine, velilerine ve okul toplumuna evlerinden daha sıcak bir ortam ve her konuda sürekli bir başvuru kaynağı olmasını istiyoruz.
MİSYON : Biz ;Velilerimizle beraber Öğrencilerimizi sağlıklı, bilgili, kültürlü, yetenekli ve kendine güvenen bireyler olarak yetiştirmek için varız.
BAŞARILAR : 2011 SBS ortalamalarına göre İlçe Üçüncülüğümüz vardır. 2012 SBS ortalamalarına göre İlçe Birinciliğimiz vardır. Badminton spor dalında İl üçüncülüğümüz ve Voleybol spor dalında İlçe İkinciliğimiz bulunmaktadır.Minikler Kız Futsal takımımızın 2015 yılında İl 2.liği bulunmaktadır.

Saatler : 08:30 / 14:50
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Özel Halk otobüsleri ve özel araçlarla ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri : Okulumuz İlçemiz Hamzalı Mahallesi sınırları içinde bulunmaktadır.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 20 km ilçe merkezine 5,5 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :